Daten ansehen: Digitalisat
Kategorie auswählen:
- Autor (2882)
- Bibliographie (1379)
- Digitalisat (9471)
Digitalisat > Sachbereich :
Kochkunst oder
Land- und Ackerbau oder
Rhetorik und Formularbücher
& Erscheinungsort :
Augsburg oder
Simon de Vries oder
Würzburg
Klick auf einen oder mehrere der Filter, um das Ergebnis einzuschränken.
Unten werden bis zu 28 Ergebnisse im Bereich 1 bis 28 angezeigt.
Zeige (vorherige 500 | nächste 500) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
A
- Ain kurtz Formular und Cantzley büchlin darinn begriffen wirdt, wie man ainem yegklichen, was Stands, Wirde, Eren, und wesen er ist, schreiben soll (1546)
- Ain sehr künstlichs vnnd Fürtrefflichs Kochbůch, von allerlay Speysen auch wie man Latwergen vnnd Zucker einmachen soll, vnd sunst von anderen gůtten haimlichen Künsten, Ainem yeden im Hauß sehr notwendig vnnd nutzlich zů gebrauchen (1559)
C
D
- Das buoch von guoter spise (1350)
- Das buoch von guoter spise (1350)
- Disputier-Kunst Für die Einfältigen Catholischen/ Das ist: Form vnd Weis/ Wie sich Der gemeine/ vngestudierte Mann/ Wann er in Glaubens-Sachen Von den Un-Catholischen/ theils Evangelischen/ theils Reformierten angefochten wird/ zu verantworten habe. Jezeunder aber von einem (doch mit Licenz der Oberen der Societet Jesu) absonderlichen Liebhabern der Christlich-Catholisch-Römisch-Apostolisch-allein seelig-machenden Kirchen widerum in den Druck gegeben/ vnd verfertigen lassen (1691)
E
- Ein Kurtz Formular vnnd Cantzley buechlin/ da=rynn begriffen wirdt/ wie man einem yegklichen/ wz Standts/ wirde/ eheren vñ wesen er ist/ schreyben soll/ Vorhyn in Druck verfasset vnd yetzunder auff dz neü=we mit fleyß vbersehen/ vñ an vil œrtern mit newen Formularien Teüt=scher sendtbrieffe gebessert. (1529)
- Ein kurtz Formular vnnd Cantzley Büchlin (1533)
- Ein künstlichs vnd nutzlichs Kochbuch: vormahlens nie so leicht, Mann vnd Frawen personen, von jnen selbst zulernen ... (1545)
- Eynn buchelein dor Jnnen die tietel ader vberschrift aller stende. Anfang vnd beschloß der briefe clerlich begriffen sint (1500)
F
- Formulare und deutsch Rhetorica (1484)
- Formulare und deutsch Rhetorica (1484)
- Formulare unnd Tutsch rethorica (1507)
- Formulare unnd Tutsch rethorica (1507)
- Formulare vnnd Tutsch rethorica (1507)
I
K
L
N
R
S
T
V
- VOn allen Speysen vnd Gerichten etc. Aller hand art künstlich vnd wol zů Kochen einmachen vnnd beraitenn. Dabey eins jeden essens wirckung vñ natur ... Durch den Hochgelerten vnd erfarnen Platinam Bapst Pij deß andern Hofmaister. WJe man weyn vnd Essig wol erziehen ... vnd geprauchen sol. Alles new vñ ordenlich zůsamen gepracht. (1533)
- Von allen Speysen unnd Gerichten etc. Aller hand art künstlich und wol zu kochen, einmachen und bereiten: Dabey eins yeden Essens wirckung und natur, zu auffenthaltung menschlicher gesundtheyt. Wie man Wein und Essig wol erziehen, behalten und widerbringen, Auch mit aller hand Kreütern und Specereyenn zu gesundthayt, bereyten und gebrauchen soll. Alles new und ordenlich zusamen gebracht (1542)
- Von allen Speysen vnd Gerichten etc. Aller hand art künstlich wol zu kochen, einmachen vnd beraytten: ... Wie man Weyn vnd Essig wol erziehen, behalten vnd widerpringen sol ... (1537)
Z
- Zwey Bücher, darinn Wahrhafftiger, gründtlicher, u. volkomner Bericht gegeben wirt, wie man erstlich einen ungestalten Leib, an Weib und Mannspersonen außwendig zieren, schön, und junggeschaffen machen, und allerley wolriechende, köstliche, krefftige Wasser ... artlich zubereyten und wie man folgents allerley Frücht auff das künstlichest, und lieblichest, in Zucker einmachen und zur Notturfft auffbehalten soll (1572)
- Zwey Bücher, darinn warhafftiger, gründtlicher, und volkomner bericht gegeben wirt, wie man erstlich einen ungestalten Leib, an Weib unnd Mannspersonen außwendig zieren, schön unnd junggeschaffen machen, unnd allerley wolriechende, köstliche, krefftige Wasser ... artlich zubereyten Und wie man folgents allerley Frücht auff das künstlichest, und lieblichest, in zucker einmachen und zur notturfft auff behalten soll (1589)
Zeige (vorherige 500 | nächste 500) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)